Priser og analyser

Ring 33 33 13 13 for å bestille tid for levering av prøve.

Standard Analyse

Pris 1800,-

Standard analyse av sædkvalitet passer for deg som ønsker å sjekke at alt står bra til med sædcellene dine. Analysen undersøker prøven etter standarder satt av WHO og ESHRE. Morfologi og TZI inngår i analysen, hvor vi undersøker sædcellene ved 1000x forstørrelse.

Vasectomy Sjekk

Pris 900,-

Vasectomy analyse er for deg som har sterilisert deg, og ønsker å sjekke at operasjonen er vellykket. Det bør gå tre måneder fra operasjonen til analysen utføres. Dette fordi det tar en stund å «tømme systemet» etter operasjonen. 

Hjemmetest

Kjøpes på apotek

Dersom du ikke har laboratorium i nærheten, eller bare ønsker en enkel sjekk av sædkvaliteten, anbefales SwimCount Sædkvalitetstest som du kjøper på apotek/nettapotek. Denne forteller deg om sædcellene svømmer godt nok til å nå frem til egget i egglederen hos kvinnen.

Det er noen ting du må huske på når du skal levere prøve:

  • Du må alltid ringe 33 33 13 13 og bestille tid til levering av prøve.
  • Når du skal samle prøven som skal til analyse må ha gått 2-5 dager siden forrige utløsning. Skal du levere prøve torsdag, bør du ha en utløsning mandagen før, og deretter ingen utløsning før du samler prøven som skal til analyse.
  • Alle prøver som skal analyseres må leveres på laben innen en time etter at de er laget. Skal du levere prøve på laben kl 0900 må prøven samles etter kl 0800 samme morgen.
  • Prøven må samles i en steril urinprøvetakingskopp fra apoteket. Er den pakket i plast når du kjøper den, er den steril og klar til bruk.
  • Etter at du har samlet prøven i koppen må den holdes varm. Dette gjør du enklest ved å plassere koppen i en liten pose og putte den i bukselommen. 
  • Har du spørsmål, ring 33 33 13 13.