FertiliTeam

Klinikksjef FertiliTeam Christel Taranger Freberg

Christel Taranger Freberg er klinikksjef hos FertiliTeam, og det er henne du vil møte når du besøker oss i Tønsberg. Hun har Europeisk diplom i sædanalyse fra ESHRE, og en doktorgrad i molekylærbiologi

logo_fertili_firkant_skjermFertiliTeam AS
Grev Wedels gate 4a
3111 Tønsberg

Tel: 33 33 13 13

Mail: post@fertiliteam.no
Web: www.fertiliteam.no
Org.nr. 996 756 467

Vi er her for deg enten du lurer på om du kan være årsaken til at partneren din ikke blir gravid, eller du lurer på om steriliseringsoperasjonen var vellykket. Du trenger ingen henvisning for å ta en sædprøve her.

Samle prøven hjemme hvis du kan levere den hos oss innen en time. Eller send partneren din avgårde med prøven! Du kan også bruke prøvetakingsrommet på klinikken. Uansett får du prøvesvarene innen 24 timer.

Vi tilbyr rask og nøyaktig medisinsk utredning av mannen ved ufrivillig barnløshet, og samarbeider med offentlige og private fertilitetsklinikker. Vi er i en koselig bakgård i Tønsberg sentrum, rett ved jernbanestasjonen og Farmandstredet.

Prøvene analyseres etter krav satt av Verdens Helseorganisasjon, WHO, og verdens største fertilitetforening European Socitety of Human Reproduction and Embryology, ESHRE.

Her finner du oss:

Inne i bakgården Smuget i Tønsberg, som ligger mellom Jernbanestasjonen og Farmandstredet kjøpesenter, finner du FertiliTeam Laboratorium. Inngangen er rett ved den store rosa blomsterpotta.

20170711_151615